Consulta os fitos máis destacados da nosa ruta

O Retiro da Costiña consegue a súa segunda estrela Michelín

O Retiro da Costiña consegue a súa segunda estrela Michelín


Seguir lendo

Os cociñeiros da agrupación gastronómica NOVE comparten as súas cociñas con usuarias da Federación Alzheimer Galicia

Os cociñeiros da agrupación gastronómica NOVE comparten as súas cociñas con usuarias da…


Seguir lendo

NOVE participou no tapeo solidario do festival meco Nos seus pés

A VI edición do festival solidario Nos Seus pés celebrouse os días 18, 19 e 20 de outubro…


Seguir lendo

Nove, inmerso nun proxecto solidario con FAGAL

Todos os cociñeiros e cociñeiras galegos están colaborando estes días coa Federación…


Seguir lendo

NOVE participou no VII Concurso de Cociña “En ASPACE cociñamos xuntos”

Cinco cociñeiros NOVE formaron parte do xurado do concurso de cociña que a Federación…


Seguir lendo

NOVE colaborou coa I edición do festival solidario Nós seus pés celebrada en Lugo

Os xardíns da Deputación acolleron o venres 3 de maio unha sesión de tapeo para recaudar…


Seguir lendo

NOVE colabora no aniversario polos seus mil números do Diario Nós

NOVE participa no especial do Diario Nós ofrecendo a súa visión sobre a situación da…


Seguir lendo

NOVE colaborou co festival solidario Nos seus pés

Varios cociñeiros NOVE aportaron a súa axuda cociñando varias tapas para acompañar a…


Seguir lendo

Iván Domínguez e Juan Crujeiras ofrecen un almorzo mariñeiro dentro do Festival Mar de Mares

Daniel López e todo o seu equipo de O Camiño do Inglés (Ferrol) recibiron onte na gala…


Seguir lendo

Daniel López e Javier Olleros entre os gañadores dos soles Repsol 2023

Daniel López e todo o seu equipo de O Camiño do Inglés (Ferrol) recibiron onte na gala…


Seguir lendo

NOVE participa nun capítulo do programa A Porta Aberta da Televisión de Galicia

Catro cociñeiros participaron en representación de toda a agrupación nun programa adicado…


Seguir lendo

Nove finaliza o ano con 14 estrelas Michelín e 3 estrelas verdes

O restaurante Pepe Vieira logra a segunda estrela Michelín e o restaurante Ceibe a…


Seguir lendo

Novas incorporacións de Nove

Lydia del Olmo e Xosé Magalhaes de Ceibe, Alberto Cruz de Landua e Miguel González de…


Seguir lendo

NOVE participou nun diálogo entre colectivos dentro do Galicia Forum Gastronómico

O pasado martes 27 de setembro, NOVE, representado polo seu presidente Daniel Guzmán,…


Seguir lendo

Charla NOVE en torno ao mar, a sostibilidade e a gastronomía dentro do Festival Mar de Mares

O pasado domingo celebrouse na carpa instalada por Estrella Galicia no Festival Mar de…


Seguir lendo

Cociñeiros NOVE participan nun encontro organizado por Estrella Galicia para analizar os retos dunha hostalería que xere un impacto positivo real

Catro cociñeiros NOVE compartiron os seus compromisos e boas prácticas para facer os seus…


Seguir lendo

NOVE establece o horario de peche dos seus restaurantes á 1 da madrugada

Pechar os seus restaurantes á 1 da madrugada estableceuse coma directriz para favorecer…


Seguir lendo

NOVE e Estrella Galicia unen forzas para axudar a lograr unha hostalería sostible

A agrupación de cociñeiros e cociñeiras NOVE e a marca cervecera asinaron o 7 de marzo en…


Seguir lendo

Yayo Daporta e Javier Rodríguez “Taky” participaron no I Congreso ACDgal

Yayo Daporta e Javier Rodríguez “Taky”, en representación de NOVE, ofreceron unha charla…


Seguir lendo

Os restaurantes NOVE convírtense en salas de exhibición en apoio á enfermidade de Dent

A Asociación galega da enfermidade de Dent nace da iniciativa dun grupo de familias…


Seguir lendo

Daniel Guzmán, do restaurante Nova, novo presidente da agrupación de cociñeiros NOVE

Daniel Guzmán, do restaurante Nova, novo presidente da agrupación de cociñeiros NOVE.…


Seguir lendo

Cinco novos soles Repsol para os cociñeiros e cociñeiras NOVE

Con estes novos soles, a agrupación suma 30 soles entre todos os restaurantes.


Seguir lendo

A marca NOVE finalista nos Premios Paraugas e unha das seleccionadas nos Premios Anuaria 2020

Tanto o deseño da marca NOVE como o deseño da web, ambas a cargo de Desoños, estudio de…


Seguir lendo

Nove inicia negociacións coa Xunta apostando por unha reconstrución da hostalería desde a raíz

A agrupación de cociñeiros solicita un plan a longo prazo que asegure as axudas durante…


Seguir lendo

Nove finaliza o ano con 12 estrelas Michelín e as únicas 3 estrelas verdes de Galicia

Esta última gala Michelín foi unha gala exitosa para Galicia e para Nove.


Seguir lendo

Nove e Galicia como destino saudable

Ingredientes con propiedades medicinais, sinerxias cos produtores e unha aposta polo…


Seguir lendo

Novas incorporacións en Nove

A agrupación de cociñeiros galegos suma así 24 membros, entre os cales figuran 9…


Seguir lendo

Nove lanza o sorteo “Aos nosos heroes”

O grupo sortea 16 comidas dobres (unha por cada restaurante do grupo) en agradecemento os…


Seguir lendo

Os cociñeiros da agrupación Nove aconsellan consumir peixe nestes días de confinamento

Un importante mecanismo de protección ante o coronavirus é reforzar o noso sistema inmune…


Seguir lendo

Fuera de Serie adica unha reportaxe a Nove e a gastronomía galega

“Grupo Nove, los 22 chefs que han revolucionado la alta cocina en Galicia en busca de…


Seguir lendo