TVG. TELEXORNAL SERÁN. Eficiencia e sostibilidade, os retos dos cociñeiros galegos. (minuto 57:26)

(13/06/2022)

ANTENA 3 NOTICIAS. Restaurantes galegos axustan a hora de peche para facilitar a conciliación dos seus traballadores.

(14/05/2022)

TVG. FUN POLO AIRE. Entrevista a Yayo Daporta. O valor emocional da alimentación. (minuto 43:22)

(12/05/2022)

LA VOZ DE GALICIA. SUPLEMENTO YES. Edición Dixital. Estas son as razóns polas que tes que seguir cociñando ainda que te fagas maior.

(04/05/2022)

TVE. LA HORA DE LA 1. Directo desde o restaurante Nova (minuto 02:42:00)

(03/05/2022)

ONDA CERO. JULIA EN LA ONDA. Mesa de redacción: peche á unha da madrugada. Entrevista a Héctor López (minuto 09:09)

(02/05/2022)

El Español. Quincemil. Así es el nuevo proyecto de Estrella Galicia con la cocina gallega y la hostelería sostenible. 

(07/03/2022)

eldiario.es Cómo hacer la empanada gallega perfecta y sus rellenos más originales. 

(29/01/2022)

TVG. Galicia Noticias FDS. Os restaurantes do Grupo Nove expoñen os cadros da iniciativa solidaria Art for Dent. 

(24/10/2021)

Cadena Ser. Hoy por hoy Madrid Sur. Entrevista a María de Art for Dent. 

(13/10/2021)

La Voz de Galicia. Daniel Guzmán: «La gastronomía gallega recoge ahora los frutos de los fundadores de Nove» 

(15/06/2021)

La Voz de Galicia. HUM! Apostar por la sostenibilidad les valió una estrella verde

(09/02/2021)

TVG. Telexornal Mediodía. O Grupo Nove comeza a reabrir restaurantes

(28/05/2020)

TVG. A Revista. Reabren sete das cociñas do Grupo Nove

(28/05/2020)

TVG. Telexornal. Tres cociñeiros incorpóranse ao Grupo Nove

(13/05/2020)

Radio Galega. A Tarde. Caco Agrasar, Grupo Nove: "Os locais gastronómicos non están tan exprimidos

(13/05/2020)

La Voz de Galicia. La alta cocina sale al rescate de la flota animando a comer pescados frescos

(06/04/2020)

Expansión. Fuera de Serie. Grupo Nove, los 22 chefs que han revolucionado la alta cocina en Galicia en busca de estrellas

(19/02/2020)

Sic TV. Mais de 20 chefes de cozinha galegos "tomaram de assalto" um hotel da Ribeira do Porto

(10/11/2019)

El Confidencial. Vanitatis. Nave Nove y otras 7 razones para ir a Oporto

(04/11/2019)

La Voz de Galicia. Sabe Bien. El primer restaurante del Grupo Nove abre sus puertas fuera de Galicia

(28/10/2019)

El Mundo. Metrópoli. Nave Nove, el restaurante efímero de cocina gallega abierto en Oporto

(28/10/2019)

Público. Fugas. Nave Nove aterra no Porto com o melhor da cozinha galega

(26/10/2020)

Saber Viver. O que fazer este fim de semana. Deliciar-se com a gastronomia galega

(25/10/2019)

Conde Nast Traveler. Aterriza la Nave Nove en Oporto: el restaurante efímero de corazón galego

(25/10/2019)

Observador. Pague um, leve 22: o Nave Nove traz o melhor da Galiza ao Porto

(25/10/2019)

Expresso. Boa Mesa Boa Cama. Nove momentos exclusivos contam, no Porto, a história da gastronomia da Galiza

(24/10/2019)

Gastroeconomy. Nave Nove, el “pop-up” de la cocina gallega en Oporto

(23/10/2020)

Time Out Porto. O Porto vai receber um restaurante pop-up com chefs galegos estrelados

(28/09/20219)

7 Caníbales. La cocina gallega viaja a Oporto de la mano de Nove

(16/09/2019)

La Vanguardia. Ocho estrellas Michelin abrirán un restaurante temporal en Oporto

(09/09/2019)

TVG. Informativos. Nace Nave Nove, un restaurante con 8 estrelas Michelin que leva a mellor cociña galega ao Porto

(09/09/2019)