Os nosos obxectivos

  • Divulgar a filosofía de Nove e da súa cociña creativa: cociña de produto, de tempada, de despensa, sinxela e emocional.
  • Difundir a cultura gastronómica galega e a nova cociña a toda a poboación, dentro e fóra de Galicia.
  • Poñer en valor a gastronomía, un dos piares fundamentais da cultura dun país.
  • Contribuír a que a cociña sexa un dos maiores atractivos de Galicia.
  • Atraer aos nosos restaurantes, e en calquera época, cada vez a máis xente seducida polas creacións gastronómicas de calidade.
  • Desenvolver accións –festivas, formativas, lúdicas…– que reforcen a marca Galicia e a súa gastronomía.

Nove somos…

A CORUÑA
Beatriz Sotelo
Caco Agrasar, Restaurante As Garzas (Malpica)
Daniel López, Restaurante O Camiño do Inglés (Ferrol)
Iván Domínguez, Restaurante Nado (A Coruña)
Javier Rodríguez Ponte “Taky”
Juan M. Crujeiras, Restaurante Bido (A Coruña)
Lucía Freitas, Restaurante A Tafona (Santiago de Compostela)
Manuel Costiña, Restaurante O Retiro da Costiña (Sta. Comba)
Miguel Ángel Campos, Restaurante A Gabeira (Ferrol)
Roberto Filgueira, Restaurante O Balado (Boqueixón)

LUGO
Álvaro Villasante, Restaurante Paprica (Lugo)
Héctor López, Restaurante España (Lugo)
María Varela, Restaurante A Parada das Bestas (Palas de Rei)

OURENSE
Daniel Guzmán, Restaurante Nova (Ourense)
Julio Sotomayor, Restaurante Nova (Ourense)
Javier González

PONTEVEDRA
Alberto González Prelcic, Restaurante Silabario (Vigo)
Antonio Botana
Iñaki Bretal, Restaurante Eirado da Leña (Pontevedra)
Javier Olleros, Restaurante Culler de Pau (O Grove)
Pepe Solla, Restaurante Casa Solla (Poio)
Pepe Vieira, Restaurante Pepe Vieira (Poio)
Rafa Centeno, Restaurante Maruja Limón (Vigo)
Yayo Daporta, Restaurante Yayo Daporta (Cambados)