Somos Nove
Formamos a primeira tripulación con nove integrantes no ano 2003. Fomos medrando e puxemos rumbo á innovación pero cun forte compromiso coa tradición, a sociedade e a cultura galega.
Apostamos por unha gastronomía diferente: creativa, sinxela, emocional, elaborada con produtos de calidade e con sabores que amplían os horizontes cara a outras experiencias.
Sentimos paixón por Galicia e a súa materia prima, respectándoa e evolucionando con ela sen complexos. Navegamos polo atlántico sen temor, apoiados nun longo percorrido que aglutina unha grande experiencia e sabedoría. Polo que podemos aportar moito ao sector e aos futuros e futuras navegantes que se mergullen no mundo profesional da cociña de autor.
Somos o faro da gastronomía galega.
Agasalla unha experiencia única
Explora novos horizontes cos menús degustación dos restaurantes dos nosos cociñeiros
Proxectos de alta mar
Mergúllate de cheo nos proxectos que realizan os cociñeiros e cociñeiras de Nove
Explora a nosa bitácora
23 Novembro, 2020
Falamos con Javier Olleros sobre saúde e gastronomía
“A saúde debería ir vinculada a prácticamente todo o que facemos. É un dos piares básicos…
18 Xuño, 2020
Falamos con Manuel Costiña sobre a reapertura
Non perder a ilusión e seguir mellorando, eses son os piares nos que Manuel Costiña…
12 Maio, 2020
Falamos con Juan Crujeiras sobre World Central Kitchen
E de súpeto atopámonos coas portas do restaurante pechadas, e me vexo na casa,…
Que contan de nós?
22 Setembro, 2023
Iván Domínguez e Juan Crujeiras ofrecen un almorzo mariñeiro dentro do Festival Mar de Mares
Daniel López e todo o seu equipo de O Camiño do Inglés (Ferrol) recibiron onte na gala…
28 Febreiro, 2023
Daniel López e Javier Olleros entre os gañadores dos soles Repsol 2023
Daniel López e todo o seu equipo de O Camiño do Inglés (Ferrol) recibiron onte na gala…
3 Xaneiro, 2023
NOVE participa nun capítulo do programa A Porta Aberta da Televisión de Galicia
Catro cociñeiros participaron en representación de toda a agrupación nun programa adicado…
23 Novembro, 2022
Nove finaliza o ano con 14 estrelas Michelín e 3 estrelas verdes
O restaurante Pepe Vieira logra a segunda estrela Michelín e o restaurante Ceibe a…
18 Novembro, 2022
Novas incorporacións de Nove
Lydia del Olmo e Xosé Magalhaes de Ceibe, Alberto Cruz de Landua e Miguel González de…
27 Setembro, 2022
NOVE participou nun diálogo entre colectivos dentro do Galicia Forum Gastronómico
O pasado martes 27 de setembro, NOVE, representado polo seu presidente Daniel Guzmán,…
18 Setembro, 2022
Charla NOVE en torno ao mar, a sostibilidade e a gastronomía dentro do Festival Mar de Mares
O pasado domingo celebrouse na carpa instalada por Estrella Galicia no Festival Mar de…
13 Xuño, 2022
Cociñeiros NOVE participan nun encontro organizado por Estrella Galicia para analizar os retos dunha hostalería que xere un impacto positivo real
Catro cociñeiros NOVE compartiron os seus compromisos e boas prácticas para facer os seus…
26 Abril, 2022
NOVE establece o horario de peche dos seus restaurantes á 1 da madrugada
Pechar os seus restaurantes á 1 da madrugada estableceuse coma directriz para favorecer…